24
Reserveret
30
Solgt
20
Ledige

ET IKON I EN BYDEL FOR ALLE

Ceres PANORAMA er bydelens nye ikonbyggeri. Med 130 lyse altan-lejligheder på mellem 51 og 192 m2 er der noget for enhver smag og for et hvert behov. Som beboer får du oplevelsen af at tjekke ind på et hyggeligt city-hotel, når man sætter nøglen i sin hoveddør. Inde i de lyse, veldisponerede lejligheder er indretningen lavet af næsten vedligeholdelsesfrie kvalitets-materialer.

I Ceres PANORAMA er der fokus på tilgængelighed og trivsel. Derfor er elementer som de store grønne udearealer, den underjordiske p-kælder og ejendommens elevatorer altsammen faktorer, som er med til at gøre livet i Ceres PANORAMA behageligt og problemfrit.

VISION

ET IKON I EN BYDEL FOR ALLE

Det grønne område

FØLG STRØMMEN MOD MERE FRIHED
1 af 3

Det grønne område

Området omkring Ceres PANORAMA bliver anlagt med græs, stier og rekreative udearealer som både gør det muligt at slappe af og være aktiv. Desuden byder Ceres Byen på en lang række andre attraktive grønne områder og uderum, som fx den mere end 150 år gamle, smukke Ceres Park, som er anlagt ned mod åen af den gamle brygmester.
Følg strømmene …

Oplev Aarhus Å på nærmeste hold fra enten kano eller kajak.

slap af, vær aktiv og nyd livet

Ceres PANORAMA er det perfekte valg for dig, der vil leve et aktivt liv. Uanset om du vil nyde byen med alle dens fristelser og muligheder, eller om du ønsker at slappe af eller dyrke motion på de mange grønne ­arealer. Ceres PANORAMA er ikke kun rammen om et aktivt liv med naturen i centrum. Det er også den ­perfekte base for enhver livsnyder.

Byens fristelser er så tæt på, at du kan lade bilen stå i det ­underjordiske ­P-­anlæg, så du ikke behøver at ­bekymre dig om parkering i ­midtbyen.

Bylivet

slap af, vær aktiv og nyd livet
1 af 4

Transport

ALLE VEJE FØRER TIL PANORAMA

ALLE VEJE FØRER TIL PANORAMA

Uanset om du kommer til Ceres PANORAMA i bil, på cykel, med bus eller som fodgænger, er der tænkt på det praktiske. Der er 1275 underjordiske p-pladser til køb eller leje, rigeligt med plads til overdækket cykelparkering og gangstier som gør det let at færdes i området. Buslinjerne 3A, 4A, 11, 15, 19, 43, 44 og 113 stopper lige i Ceres-Krydset hvor Viborgvej, Silkeborgvej, Vesterbrogade og Thorvaldsensgade mødes. Desuden er en lang række andre busser tilgængelige på de omkringliggende gader.