24
Reserveret
30
Solgt
20
Ledige

Ude er hjemme og hjemme er ude

De 130 lyse og unikke lejligheder i Ceres PANORAMA er alle åbne mod deres store altaner. Det betyder, at grænsen mellem ude og inde bliver mere flydende.

Foran de store glaspartier er radiatorerne nedfældet i gulvet. Dette betyder, at ude- og indearealer opleves som ét sammen­hængende rum med “højt til loftet”.
Lejlighederne er indrettet med fokus på enkelhed og funktionalitet. Derfor er de den perfekte ramme om et simple-living-liv, hvor alt har sin plads, og hvor der er taget højde for alle ønsker og behov i en travl hverdag.

Når du sætter nøglen i døren, er det som at tjekke ind på dit eget helt personlige hotel. Her skal du bare leve livet og nyde udsigten.

Ude er hjemme og hjemme er ude

fokus på enkelhed og funktionalitet
1 af 12

Prøvelejlighed

Lejlighedstype D4
1 af 15

Prøvelejlighed på fjerde sal

Kom tættere på virkeligheden med dette smugkig i Ceres PANORAMAs prøvelejlighed. Lejligheden viser netop hvordan lys, funktionalitet og enkelthed bliver forenet med udsynet. Se selv på billederne her til højre.

Inventar og interiør

Ceres PANORAMA er et fleksibelt og moderne kvalitetsbyggeri med store regulære og lyse rum. De funktionelle altaner ligger i direkte forlængelse af stuerne og er et kapitel for sig. Formålet har fra starten været at skabe boliger, som både er lette at indrette, og som kræver minimal vedligeholdelse. Derfor bliver Ceres PANORAMA rammen om et liv, hvor du både har tid til at nyde udsigten og tage for dig af byens mange tilbud.

Inventar og interiør

Funktionelle boliger som er lette at indrette
Lys, luft og udsyn

Ceres PANORAMA lever op til sit navn. Her er masser af lys, frisk luft og frit udsyn over hele byen.

Læ, lys og liv

Lejlighedernes altaner er det perfekte uderum. Glasværnene skaber læ på alle etager. Glasset sikrer også frit udsyn og maksimalt lysindfald på de funktionelle altaner. Den smukke, mørke ­vægbeklædning danner en rolig og ­symme­triske ­ramme om livet på din altan. Den sorte ­vægfarve samler solens varme, hvilket er med til at forlænge ­sommeren i begge ender.

I Ceres PANORAMA får du derfor unikke uderum med et behageligt “inde-klima”. Altanerne giver dig en enestående mulighed for at slappe af og se det hele lidt fra oven efter en travl hverdag.

Læ, lys og liv

det perfekte uderum

Parkering og kælder

Underjordisk anlæg med plads til alle

Parkering og kælder

Med mere end 1275 p-pladser er der plads til alle i den store, underjordiske P-kælder. Heraf er der dedikeret 120 p-pladser til Ceres PANORAMAs beboere.

Det top-moderne parkeringsanlæg er indrettet med både døgn overvågning, tydelige skiltning og logiske farvekoder, så man aldrig kommer i tvivl om, hvor man befinder sig. Et mindre antal pladser er desuden reserveret til de beboere, som ønsker at eje deres egen P-plads.

Leje af P-pladser foregår ved Q-park. Køb ved henvendelse til .

Læs mere om Q-park Ceres her.