ET IKON I EN BYDEL FOR ALLE

Ceres PANORAMA stod færdig i november 2016. Med sine 20 etager er Ceres PANORAMA det naturlige midtpunkt i Ceres Byen, der er skudt op på det gamle, smukke bryggeriområde mellem Botanisk Have og Den Gamle By på den ene side, og Brabrandstien og Aarhus Å på den anden.

Slap af, vær aktiv og nyd livet

Slap af, vær aktiv og nyd livet

I Ceres PANORAMA er der fokus på tilgængelighed og trivsel. Derfor er elementer som de store grønne udearealer, den underjordiske p-kælder og ejendommens elevatorer altsammen faktorer, som er med til at gøre livet i Ceres PANORAMA behageligt og problemfrit.

Ceres PANORAMA er det perfekte valg til det aktive liv. Uanset om det er byen med alle dens fristelser og muligheder, eller om det er afslapning eller motion på de mange grønne ­arealer.

LEVENDE FACADER

SHL Architects har skabt Ceres PANORAMA som 4 sammenbyggede, men let forskudte tårne.
Sammenspillet mellem de sorte vandrette altanlinjer og de lodrette, hvide bygningskroppe skaber spil og liv og giver bygningen personlighed. Med sine 20 etager bliver facadernes udtryk et markant element i byens nye skyline.

Facaderne

LEVENDE FACADER
1 af 4

Ude er hjemme og hjemme er ude

fokus på enkelhed og funktionalitet
1 af 12

Ude er hjemme og hjemme er ude

Ceres PANORAMA rummer 130 lyse og unikke lejligheder på mellem 51 og 192 m2, der alle er åbne mod deres store altaner. Det betyder, at grænsen mellem ude og inde bliver mere flydende, og at der er masser af lys, frisk luft og frit udsyn over hele byen.

Ceres PANORAMA er et fleksibelt og moderne kvalitetsbyggeri med fokus på enkelthed og funktionalitet.
Formålet har fra starten været at skabe boliger, som både er lette at indrette, og som kræver minimal vedligeholdelse.

Standard-materialeliste kan downloades nedenfor.

Altaner

Altanernes glasværn sikrer frit udsyn og maksimalt lysindfald.
Den smukke, mørke ­vægbeklædning danner en rolig og ­symme­triske ­ramme, ligesom den sorte farve samler solens varme, hvilket er med til at forlænge ­sommeren i begge ender.

Det grønne areal

Området omkring Ceres PANORAMA er anlagt med stier, pladser og grønne arealer, og med Aarhus Å i 'baghaven' er der unikke muligheder for at opholde sig ude, uanset om det er for at slappe af, lege, træne mm.

ALLE VEJE FØRER TIL CERES PANORAMA

Uanset om du kommer til Ceres PANORAMA i bil, på cykel, med bus eller som fodgænger, er der tænkt på det praktiske. Der er 710 underjordiske p-pladser til køb eller leje, overdækket cykelparkering og gangstier, som gør det let at færdes i området.
Buslinjerne 3A, 4A, 11, 15, 19, 43, 44 og 113 stopper lige i Ceres-krydset, hvor Viborgvej, Silkeborgvej, Vesterbrogade og Thorvaldsensgade mødes. Desuden er en lang række andre busser tilgængelige på de omkringliggende gader.

Transport

ALLE VEJE FØRER TIL PANORAMA

Parkering og kælder

Underjordisk anlæg med plads til alle

Parkering og kælder

Med 1241 p-pladser er der plads til alle i den store, underjordiske P-kælder. Heraf er der dedikeret 120 p-pladser til Ceres PANORAMAs beboere.

Det top-moderne parkeringsanlæg er indrettet med både døgnovervågning, tydelige skiltning og logiske farvekoder, så man aldrig kommer i tvivl om, hvor man befinder sig. Et mindre antal pladser er desuden reserveret til de beboere, som ønsker at eje deres egen P-plads.

Til hver lejlighed er endvidere tilknyttet et depotrum til opbevaring i kælderen under Ceres PANORAMA.

Leje af P-pladser foregår ved Q-park. Køb ved henvendelse til Enggaard A/S.

Læs mere om Q-park Ceres her.


NOGET FOR ENHVER SMAG

I Ceres PANORAMA er der 23 forskellige lejlighedstyper. Sammensætningen af lejligheder varierer på de forskellige etager. Hvis du vil have overblik over hvordan de enkelte etager er disponeret, kan du downloade etageplanerne.

Lejlighederne

NOGET FOR ENHVER SMAG